Vid köp av Skellefteteknikens material

Vi reserverar oss för text- och bildfel. Eftertryck, kopiering mm av hemsidans texter och bilder förbjudes.

Köpvillkor
Senast uppdaterade 2018-05-23 (Enligt GDPR)

Priser

Priserna är i svenska kronor, utan moms. Aktuell prislista finns alltid att ladda ner som PDF.

Leveransvillkor

För att ordern ska expedieras måste beställarens namn och telefon vara angivet på beställningen.
Registrera gärna en användare så du slipper registrera leverans- och fraktadress varje gång. Var noga med att ange skolans referenskod/referensnummer. Råd vid lösenord: Lämna inte ut ditt lösenord till någon. Om du tror att någon annan fått tillgång till ditt lösenord ska du genast ändra lösenordet. Om du är inloggad på en dator som fler använder så tänk på att logga ut när du är klar. Vi råder dig att byta ditt lösenord med jämna intervall. Använd inte samma lösenord till flera tjänster.

Betalning

Skolor
Köparen förbinder sig att betala fakturor inom 30 dagar. Invändning mot faktura skall göras inom sju dagar.
Beställaren är ansvarig för att faktureringsadressen stämmer, samt att referensnummer finns med om så krävs.
Skelleftetekniken tar ingen faktureringsavgift eller årsavgift.

Privatpersoner
Vi riktar oss främst mot skolor/kommuner som vill använda vårt material/arbetssätt i undervisningen. Vill man som privatperson beställa enstaka delar går detta bra enligt överenskommelse. Kontakta oss så kommer vi överens om betalning och leverans som fungerar för båda parter. Till exempel förskottsbetalning alternativt postförskott.

Frakt

Vid skolans första köp av något av Mini- Mellan eller Maxatpaketen ingår frakten till skolans adress i Sverige. Vid köp av reservdelar och andra varor tillkommer frakt beroende på storlek, vikt samt avstånd till leveransadressen. Kontakta oss om du vill ha information om vad ditt paket kommer kosta i frakt. Varorna levereras med post, eller med godsbil om det är tyngre försändelser. Om skolan efter leverans ångrar sitt köp har man rätt att skicka detta åter till oss inom 30 dagar från leveransdatum. Köparen står då för såväl frakt som returfrakt.

När du blir kund hos oss godkänner du våra allmänna villkor som du hittar på denna sida. Därför är det viktigt att du först läser igenom våra regler nedan:

  • Du som registrerar dig som kund är över 18 år.
  • All användning av Skelleftetekniken omfattas av dessa villkor, oavsett om det är via webbläsare, mobil eller annat sätt.
  • Som medlem är du ytterst ansvarig för dina inloggningsuppgifter. Alla aktiviteter som sker genom ditt konto anses du vara personligt ansvarig för.
  • Du ger oss tillåtelse vid skapandet av ditt konto till att Skelleftetekniken kan informera om förändringar, skicka ut erbjudanden och göra marknadsundersökningar med dina kunduppgifter som grund.
  • Skelleftetekniken har rätt att granska ditt kundkonto när misstanke om missbruk av villkoren föreligger.
  • Skelleftetekniken förbehåller sig rätten att ändra användarvillkoren i framtiden utan förvarning. Användaren skall hålla sig uppdaterad med gällande villkor genom att besöka denna sida.
  • Skelleftetekniken använder inmatade uppgifter från användare som kunduppgifter.
  • Skelleftetekniken förbehåller sig rättigheten att visa annonser för dig som användare.
  • Ditt kundkonto är personligt och gäller tills vidare. Vill du avsluta kontot gör du detta genom att kontakta oss.  

Skelleftetekniken är personuppgiftsansvarig för behandlingen av de personuppgifter som du som kund lämnar till oss. Dina personuppgifter kommer att behandlas av Skelleftetekniken för att administrera kundrelationen. För att du skall kunna vara registrerad kund hos Skelleftetekniken krävs ditt samtycke till hur informationen om dig visas, används och lagras i hos oss. Uppgifterna lagras och hanteras i på servrar i Sverige. Alla lagrade uppgifter sparas så länge du finns kvar som kund hos oss. Eftersom du som kund kan komplettera materialet var som helst ser vi dig som kund tills du meddelat annat. Skelleftetekniken förbehåller sig dock rätten att radera uppgifter som anser vara inaktuella.

För vår marknadsföring och kundkontakt sparas tillfälligt offentliga uppgifter vad gäller med mail och telefon för att komma i kontakt med dig i din yrkesroll.

Skelleftetekniken lämnar inte ut personuppgifter till tredje part utan din tillåtelse, om inte gällande lagstiftning kräver att vi gör så.

Godkännandet av dessa villkor även inkluderar vår användning av cookies.